Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Binalarda muayyen standartlarda taraf alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şık paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Iğdır Haberleri kategorisinde makam alan bütün haberlerin legal sorumluluğu alakalı bilgi ajanslarına aittir.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi lacerem ki kapılardır. Bu baplar 360 tabaka ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye munis halde üretilmeleridir.

Yangın algılama sistemleri ve öbür yangın söndürme sistemleri için henüz bir araba haber kazanmak dâhilin krcyangin.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Taliıcı gereç karınermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Emanet Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış kapıları, çatı sakinlerinin hızlı tahliyesini katkısızlayarak birey kayıplarını en aza indirir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın çabucak açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı üretim Yangın Merdiveni Kapısı alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page